Hypoxi polttaa rasvaa

HYPOXI ei sovellu raskaana oleville. Selluliitti vähenee 6 viikon aikana keskimäärin yhden asteen lääketieteellisellä asteikolla. Nyt näillä rasvoilla ei tarvetta kuurille luonnollisesti oo, vain kuten hoidossakin totesin, niin että jos joskus kilpailuita vakavissani harkitsisin, se voisi olla toimiva vaihtoehto juuri ongelma-alueen rasvojen poltolle.

HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan lieventää kohdistamaan rasvanpolton jopa 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optimoidun verenkierron ansiosta. Minulla etenkin tuntuu huomattavasti, että aineenvaihdunta onkin parantunut. kotimaassa menetelmä on ollut käytännössä vuodesta 2010 alkaen. Kaiken a ja o onkin he muut elämäntavat ja ruokavalio. HYPOXI on käytössä useilla olympia-tason joukkueilla ja yksittäisillä huippu-urheilijoilla.

Vantaan Hypoxi-studiossa on neljä erilaista laitetta, jotka kohdistavat vaikutuksen kehon eri alueille. Eli hyvinkin simppeli soveltaa kiireiseen arkeen. Yhdistelmähoitoon (rasvanpoltto + ihonkiinteytys) tulee varata näin tunti aikaa tuotteen vaihtoineen. Vältät hiilihydraatteja 6-7 tuntia treenin jälkeen.

Hypoxharjoitus -hoitoja tehdään puolen tunnin ajan kolme kertaa viikossa ja hoitopäivän päästä ei saa syödä kuuteen tuntiin. Laitteiden maahantuoja, Hypoxi Nordicin toimitusjohtaja Anna-Lena Majurin puolestaan tutustui menetelmään asuessaan Lontoossa.

L250 sekä S120- harjoitteluun tulee pukeutua LÖYSIIN verryttelyhousuihin ja esimerkiksi t-paitaan. Paketti välillä höllentyi ja välillä taas tiivistyi, jännä kokemus eivätkä lainkaan ahdistava! Rengas vyötärölle ja sitten pönttöön istumaan. Vacunaut-laitteessa kävellään reippaasti 30 minuuttia juoksumatolla ja samalla vekotin kohdistaa ongelma-alueelle vaihtelevaa yli- sekä alipainetta erityisvalmisteisen ilmatiiviin puvun vaikutuksesta.

[{"w":1024,"sw":336,"sh":280},{"w":640,"sw":300,"sh":250},{"w":320,"sw":180,"sh":150}]

Rasva ei sentään pala kohdennetusti. HYPOXI-treeni jeesaa kohdistamaan rasvanpolton. Siispä optimiaikataulutus onkin kolme kertaa viikkoon näitä kumpaakin neljän viikon ajan, ja sitä rytmiä aion myös itsekin noudattaa 🙂 Hoidoista onkin valittavissa myös pelkästään toinen (joko rasvanpoltto- ta ihonkiinteytysterapia), vain kuuleman – elikkä varsin tehokkaiden mainospuheiden – mukaisesti ne toimivat yhdessä huomattavasti paremmin 😉 Ensimmäiseksi studiolle saavuttuani täyttelin taustatietolomakkeen, jossa kyseltiin perusasiat terveydentilasta, mahdollisista erikoisruokavalioista ja sikäli edelleen.

Hypoxin läpi ongelmakohtien ympärysmitta vähenee kolme kertaa isompi määrä verrattuna perinteisen liikunnan läpi saavutettaviin tuloksiin. Vältä muuta liikuntaa HYPOXIn kuluttua. HDC Iho onkin ihmisen suurin elin sekä pystyy muodostaa melkein 15% kehon painosta. HYPOXI käy erinomaisesti miehille.

Hypoxin kautta ongelmakohdista senttejä katoaa kolme kertaa isompi määrä verrattuna vanhanaikaisen liikunnan kautta saavutettaviin tuloksiin, ja isosti. Voit myös käydä HYPOXI-ylläpitohoidossa, harjoittelemalla esim. kerran viikossa muutaman n. 30 päivää ajan. HYPOXI-harjoittelu S120- ja L250- laitteilla vai Vacunaut-laitteella ei sovellu alipainoisille, koska heidän tuotteiden tehtävä onkin röökata kehosta ylimääräistä rasvaa. Matalasykkeisen liikunnan ansiosta kehon on puolestaan mahdollista paremmin hyödyntää rasvavarastoja energianlähteenä.

[{"w":1024,"sw":336,"sh":280},{"w":640,"sw":300,"sh":250},{"w":320,"sw":180,"sh":150}]