Hypoxi

Olen tyytyväinen tähän 10 kerran hoitojaksoon, kuitenkin paino ei nykyään pudonnutkaan (johtuen herkuttelustani). HYPOXI-Vacunaut muokkaa keskivartaloa sekä kylkiä tehokkaasti ja tulokset näkyvät voimakkaasti. Rasvaa palaa aikaisemmin kaikkea lantiosta, reisistä, pakaroista sekä vatsanseudulta. Koska selluliitti koostuu nesteiden ja kuona-aineiden myös joka kerta myös rasvakertymistä kehossa, passiiviset hoidot (esim. Hypoxi onkin tehokas luonnollinen menetelmä kohdentaa rasvanpoltto lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsan seutuun.

HYPOXI käy jokaiselle terveille aikuisille. Ehkä silloinkaan vastaisuudessa joskus, tätä jahka ei ymmärrä. Saat harjoituksen ajaksi studiolta Vacunaut-puvun alle puettavan alusasun käyttöösi. Vyötärölle kertyvä rasva onkin hyvinvoinnille haitallista, jotta rasvaa onkin tyypillisesti myös sisäelinten ympärillä ja vatsaontelossa.

VOINKO URHEILLA HYPOXI-JAKSON AIKANA? Urheilua sekä raskasta liikuntaa tulee välttää niinä päivinä, jolloin käyt HYPOXIssa. Yksi kerta (Vacunaut, L250, S120) kestää 35 minuuttia, joten se on selkeä mahduttaa kiireiseen arkeen. Rasva heikkenee kasvoista ja rinnoista. HYPOXIa käytetään sairaalaoloissa myös lipodeman hoitoon. Alueen verenkierto lisääntyy ja lämpötila nousee, täten rasvaa palaa lisää paikallisesti.

Varmistathan studioltasi etukäteen, että ne vastaanottavat asiakkaita myöskin palautustarkoituksessa! Tällaisia otsikoita on saanut lukea tasaisin väliajoin tämän jälkeen, kun julkkikset alkoivat kokeilla Hypoxi-nimisiä laitteita pari vuotta sitten. Onko kellään kokemuksia Hypoxista? Itsellä ei ole, enkä aiokaan kokeillakaan nykyään kun tarvetta rasvanpolttoon, laihdutukseen tai selluliitin poistoon ei ole.

HYPOXI sopii myös terveille nuorille aikuisille, ei kuitenkaan lapsille ellei heillä oo merkittävää ylipainoa. Äärettömän mielenkiintoinen käynti, kannatti käydä. Miusta tässä siis Hypoxissa menee homma vähän nurinkurisesti: eikös ensin täytyisi polkea ja vasta tämän kuluttua kuluttua ottamaan pienet päikkärit siihen ihopukuun?! Ainakin miun logiikan mukaan noin 😉 Valitsin tänään poljettavakseni pystypyörän, joka ei ollutkaan yhtään niin rankkaa kuten olin ajatellut! Parin käynnissä olevan minuutin kuluessa nousi hieman hiki pintaan, vaan aivan olemattoman vähän.

kerran kuluttua mittaukset näytti, että 4 cm on vatsan kohdalta lähtenyt. Rossi and Vergnanini 2000. Melkein itsekin vannoisin lisää muihin liikuntamuotoihin, vaikkakin hyvinkin ongelmatapauksissa tuo voikin olla matalasykkeisen putiikin ansiosta huonon peruskunnon omaavalle henkilölle oiva vaihtoehto.

Hypoxi -hoidoissa onkin sekin hyvä puoli, niin että sen vaikutukset eivät lopu hoidon lopettaessa, vain tulokset ovat pitkäkestoisia, Leino iloitsee. Klikkaa: http://www.forsakenangel.com/tuote/hypoxi-menetelma/ Hypoxi onkin ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla. Hoitojen ohella yritin joutuu 500 kcal vajetta, mutta käytössä tämä ei toteutunut.